The myth says that science has no ideology. Perhaps science doesn’t, but scientists certainly do. And this is even clearer with lay people, who do not suffer consequences for the

0

«El latido del bosque» no és una simple recopilació del que es coneixia, cosa que ja seria força útil, sinó que és també el fruit d’intenses recerques.
0

En «Baruch Spinoza», l'autora s’implica a títol personal en la reivindicació de la filosofia com a experiència vital.
0

«Em veig ara confrontat amb la mort però no he acabat amb la vida.» Aquesta és la cita que encapçala 'Gratitude', un llibre brevíssim –es llegeix en mitja horeta– però d’una intensitat poc comuna.

0

En aquest llibre, David Bueno, biòleg, investigador i professor de la Universitat de Barcelona, ens fa un recull dels cent gens que donen la clau per explicar-nos per què som «humans».
0

Aquest llibre ajudarà a canviar el vostre prisma de pensament, ja que s’expliquen tota una sèrie de conceptes mentals molt interessants des del punt de vista de l’enginyeria i amb exemples esclaridors.
0

«A scientist in Wonderland» relata la fascinant vida d'Edzard Ernst en menys de 200 pàgines.
0

Per què ressenyem llibres científics? Per què llegim ressenyes de llibres científics? Les respostes a aquestes preguntes no són trivials i diuen molt de nosaltres.
0

Han passat més de tres dècades des que un grup d’ornitòlegs va iniciar un projecte tan ambiciós que semblava impossible. Ni més ni menys que reunir en una publicació totes les espècies d’ocells del món, que en són més de 10.000.
0

«The Martian» pot ben bé servir com a porta d’entrada a la ciència-ficció, a l’astronomia i també, per què no, a la ciència en general.
0

«Eivissa i Formentera. Sargatanes i illes» posa a l’abast, de manera molt amena, un munt d’informació de les illes i les sargantanes que les habiten.
0

«Els noms dels éssers naturals» és un recull de quasi un miler i mig de noms populars, amb les seues variants lingüístiques, de prop de 700 espècies.
0

«Guia de camp de la flora de la serra de Vandellòs, la vall de Llors i l'Hospitalet de l'Infant» és una obra de consulta, però amb fotografies de gran qualitat i bellesa.
0

«Els nostres veïns submarins» fa un recorregut en ordre evolutiu per algunes de les més curioses criatures submarines de la mar Mediterrània.
0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0
1 2 3 4